HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Tule sukeltamaan syvemmälle laadukkaan, käsin valmistetun kahvin maailmaan! Tarjoamme osaamisemme käyttöösi niin espresson kuin eri suodatinmenetelmienkin valmistamiseksi kotona. Pääset maistelemaan eri kahvien välisiä makuvivahteita ja tutustumaan samalla kahvin matkaan tilalta kuppiin.

Oletpa sitten kahvimaailman untuvikko tai vakiintunut kofeiiniaddikti, löydät varmasti Sinulle parhaiten sopivat kurssit valikoimastamme. Nämä kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Ammattilaisten kurssitarjontaan voit tutustua HoReCa-kurssisivulla.

Kouluttajina toimivat Jonna Korhonen ja Kaisa Kokkonen. Lisätietoja koulutuksistamme: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

Järjestämme kursseja myös pienille ryhmille. Kouluttajamme auttavat toteuttamaan oman kurssin: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi 
Kokoa oma porukka ja tulkaa yhdessä!

KOULUTUKSEMME

BARISTA WORKSHOP

BARISTA WORKSHOP on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Saat kokeilla espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa, kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan erinomaisten espressojuomien valmistukseen kotioloissa!

Koulutuksen kesto: 2,5 tunti
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

november 2019

11nov16:0018:30Sold Out!BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

21nov16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

december 2019

11dec16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

18dec16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

january 2020

09jan16:0019:00BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

february 2020

06feb16:0019:00BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

LATTE ARTIST

LATTE ARTIST -koulutuksessa keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuvioihin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia – voit rauhassa keskittyä maidonvaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan.

Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

november 2019

27nov17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

28nov17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

january 2020

23jan17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

february 2020

20feb17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

MANUAL BREWING

MANUAL BREWING -kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, V60, chemex, pressopannu sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla pääset myös maistamaan kuinka valmistustapa vaikuttaa itse kahvin makuun samalla kun näytämme sinulle oikeanlaisen tekniikan kunkin laitteen käyttöön.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

december 2019

04dec17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

12dec17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

february 2020

13feb17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

CUPPING

CUPPING – kurssilla on pääosassa kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.

Koulutuksen kesto: 1 tunti
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 30.00 € (sis. ALV 24%)

november 2019

27nov17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

january 2020

16jan17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

february 2020

19feb17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

CROP TO CUP

CROP TO CUP -cupping on syvällisempi ja pidempi cupping ja loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

january 2020

30jan17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

february 2020

27feb17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

Lisätietoja koulutuksistamme koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X