HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Suomi on kärjessä kahvinkulutuksen määrässä, mutta mikä on tilanne laadun suhteen? Olemme Kaffalla havainneet  viime vuosina oikeansuuntaista muutosta kahvin laadun suhteen. Haluamme olla tukemassa tätä kehitystä tarjoamalla koulutuspalvelujamme alan toimijoille.

Uskomme vahvasti siihen, että asiakastyytyväisyys paranee huomattavasti panostamalla ravintolassa viimeiseksi nautittavaan aterianosaan yhtä suurella sydämellä kuin ruoka-annoksiin ja viinivalintoihin. Kahvilalle kahvin laatu voi olla merkittävä kilpailuvaltti. Laadukas kahvi ON tärkeä asia HoReCa–sektorilla, ja meiltä löytyy keinot sen kehittämiseksi. Hyvä kahvi on monen tekijän summa ja sen valmistaminen oikein vaatii tietoa ja taitoa: tässä me HSC:lla pystymme auttamaan.

HSC tarjoaa kattavan valikoiman kursseja kahvialan ammattilaisille, niin pitkään alalle toimineille kuin esimerkiksi ensimmäistä kahvilatyötään aloittavalle. Koulutuksissamme käsitellään mm. espresson sekä erilaisten suodatinkahvien valmistusta, laitteiden oikeanlaista käyttöä, kahvien maistamista ja kahvin teoriaa.

Mistä kurssista sinä haluat aloittaa? Räätälöimme tarvittaessa Sinulle tai työntekijöidesi tarpeisiin sopivat kurssit.

Ota yhteyttä osallistuaksesi kursseille: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X