CUPPING, TASTE THE DIFFERENCE

 

Cuppingissa pääosassa on kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.

 

 

Koulutukseen otetaan 10 henkilöä.

Koulutus: CUPPING: TASTE THE DIFFERENCE
Aika: Tarkentuu myöhemmin
Osoite: Pursimiehenkatu 29, Helsinki
Koulutuksen kesto: noin 1 tunti
Koulutuksen hinta:

Lisätietoja: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

tuotetunnus (SKU) CCTC2016HORECA Osasto:
X