CUPPING, CROP TO CUP

 

Tämä, syvällisempi ja pidempi cupping on loistokurssi kahvin tosiystäville. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan eri kahveja sekä keskustellaan kahvien aromeista ammattilaisen opastuksella.

 

 

Koulutukseen otetaan 10 henkilöä.

Koulutus: CUPPING: CROP TO CUP
Aika: Tarkentuu myöhemmin
Osoite: Pursimiehenkatu 29, Helsinki
Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia
Koulutuksen hinta:

Lisätietoja: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

tuotetunnus (SKU) CCTC2016HORECA Osasto:
X