BEGINNER BARISTA
Tässä alkeiskurssi kahvialan vasta-alkajille!
Pääpaino Beginner Barista -kurssillamme on tasalaatuisten, oikeanlaisten espressojuomien valmistaminen kahvilassa ergonomiaa sekä asiakaspalvelua unohtamatta. Käymme läpi laitteiden oikean käytön sekä puhdistuksen ja opastamme eri espressojuomien valmistuksen ammattimaisesti. Ohessa opitaan myös kahvilatyön rutiinit ja oikeat toimintatavat.
Beginner Barista antaa hyvät valmiudet espressopohjaisten kahvien valmistamiselle kiireisessä ammattiympäristössä sekä mahdollistaa osallistumisen syventäville jatkokursseillemme Espresso Master ja Latte Artist
Koulutus: BEGINNER BARISTA
Osoite: Pursimiehenkatu 29, Helsinki
Koulutuksen kesto: noin 3 tuntia
Lisätietoja: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi