HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Tule sukeltamaan syvemmälle laadukkaan, käsin valmistetun kahvin maailmaan! Tarjoamme osaamisemme käyttöösi niin espresson kuin eri suodatinmenetelmienkin valmistamiseksi kotona. Pääset maistelemaan eri kahvien välisiä makuvivahteita ja tutustumaan samalla kahvin matkaan tilalta kuppiin.

Oletpa sitten kahvimaailman untuvikko tai vakiintunut kofeiiniaddikti, löydät varmasti Sinulle parhaiten sopivat kurssit valikoimastamme. Nämä kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Ammattilaisten kurssitarjontaan voit tutustua HoReCa-kurssisivulla.

Kouluttajina toimivat Antti Luukkonen, Sandra Halme ja Kyle Magyar. Lisätietoja koulutuksistamme: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

 

Courses in english available now!

 

KOULUTUKSEMME

BARISTA WORKSHOP

BARISTA WORKSHOP on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Saat kokeilla espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa, kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan erinomaisten espressojuomien valmistukseen kotioloissa!
Koulutuksen kesto: 2,5 tunti Koulutuksen hinta: 59.00 € (sis. ALV 24%)

Joulukuu 2017

04Joulu(Joulu 4)16:00(Joulu 4)16:00Tapahtuma on loppuunmyyty!BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

LATTE ARTIST

LATTE ARTIST -koulutuksessa keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuvioihin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia – voit rauhassa keskittyä maidonvaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan.
Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia Koulutuksen hinta: 69.00 € (sis. ALV 24%)

Listalla ei tapahtumia tähän aikaan

MANUAL BREWING

MANUAL BREWING -kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, V60, chemex, pressopannu sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla pääset myös maistamaan kuinka valmistustapa vaikuttaa itse kahvin makuun samalla kun näytämme sinulle oikeanlaisen tekniikan kunkin laitteen käyttöön.
Koulutuksen kesto: 2 tuntia Koulutuksen hinta: 59.00 € (sis. ALV 24%)

Marraskuu 2017

21Marras(Marras 21)17:00(Marras 21)17:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

Joulukuu 2017

19Joulu(Joulu 19)17:00(Joulu 19)17:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

CUPPING

CUPPING – kurssilla on pääosassa kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.
Koulutuksen kesto: 1 tunti Koulutuksen hinta: 29.00 € (sis. ALV 24%)

Listalla ei tapahtumia tähän aikaan

CROP TO CUP

CROP TO CUP -cupping on syvällisempi ja pidempi cupping ja loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.
Koulutuksen kesto: 2 tuntia Koulutuksen hinta: 59.00 € (sis. ALV 24%)

Listalla ei tapahtumia tähän aikaan

Lisätietoja koulutuksistamme koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X