HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Tule sukeltamaan syvemmälle laadukkaan, käsin valmistetun kahvin maailmaan! Tarjoamme osaamisemme käyttöösi niin espresson kuin eri suodatinmenetelmienkin valmistamiseksi kotona. Pääset maistelemaan eri kahvien välisiä makuvivahteita ja tutustumaan samalla kahvin matkaan tilalta kuppiin.

Oletpa sitten kahvimaailman untuvikko tai vakiintunut kofeiiniaddikti, löydät varmasti Sinulle parhaiten sopivat kurssit valikoimastamme. Nämä kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Ammattilaisten kurssitarjontaan voit tutustua HoReCa-kurssisivulla.

Kouluttajina toimivat Jonna Korhonen, Kaisa Kokkonen ja Kyle Magyar. Lisätietoja koulutuksistamme: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

Courses in english available now!

KOULUTUKSEMME

BARISTA WORKSHOP

BARISTA WORKSHOP on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Saat kokeilla espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa, kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan erinomaisten espressojuomien valmistukseen kotioloissa!

Koulutuksen kesto: 2,5 tunti
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

september 2018

19sep16:0018:30Event OverBARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

25sep16:0018:30Sold Out!BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

october 2018

17oct16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

24oct16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

november 2018

14nov16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

21nov16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

december 2018

12dec16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

18dec16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

LATTE ARTIST

LATTE ARTIST -koulutuksessa keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuvioihin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia – voit rauhassa keskittyä maidonvaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan.

Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

september 2018

18sep17:0019:00Event OverLATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

26sep17:0019:00Sold Out!LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

october 2018

16oct17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

23oct17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

november 2018

13nov17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

20nov17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

december 2018

11dec17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

19dec17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

MANUAL BREWING

MANUAL BREWING -kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, V60, chemex, pressopannu sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla pääset myös maistamaan kuinka valmistustapa vaikuttaa itse kahvin makuun samalla kun näytämme sinulle oikeanlaisen tekniikan kunkin laitteen käyttöön.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

september 2018

17sep17:0019:00Event OverMANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

24sep17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

october 2018

15oct17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

22oct17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

november 2018

12nov17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

19nov17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

december 2018

10dec17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

17dec17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

CUPPING

CUPPING – kurssilla on pääosassa kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.

Koulutuksen kesto: 1 tunti
Koulutuksen hinta: 30.00 € (sis. ALV 24%)

september 2018

21sep16:0017:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

28sep17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

october 2018

19oct16:0017:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

26oct17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

november 2018

17nov17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

23nov17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

december 2018

13dec17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

20dec17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

CROP TO CUP

CROP TO CUP -cupping on syvällisempi ja pidempi cupping ja loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

september 2018

20sep17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

27sep17:0019:00Sold Out!CROP TO CUP IN ENGLISHCoffee's journey from crop to cup

october 2018

18oct17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

25oct17:0019:00CROP TO CUP IN ENGLISHCoffee's journey from crop to cup

november 2018

15nov17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

22nov17:0019:00CROP TO CUP IN ENGLISHCoffee's journey from crop to cup

december 2018

15dec16:0018:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

Lisätietoja koulutuksistamme koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X