HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Tule sukeltamaan syvemmälle laadukkaan, käsin valmistetun kahvin maailmaan! Tarjoamme osaamisemme käyttöösi niin espresson kuin eri suodatinmenetelmienkin valmistamiseksi kotona. Pääset maistelemaan eri kahvien välisiä makuvivahteita ja tutustumaan samalla kahvin matkaan tilalta kuppiin.

Oletpa sitten kahvimaailman untuvikko tai vakiintunut kofeiiniaddikti, löydät varmasti Sinulle parhaiten sopivat kurssit valikoimastamme. Nämä kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Ammattilaisten kurssitarjontaan voit tutustua HoReCa-kurssisivulla.

Kouluttajina toimivat Jonna Korhonen ja Kaisa Kokkonen. Lisätietoja koulutuksistamme: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

Järjestämme kursseja myös pienille ryhmille. Kouluttajamme auttavat toteuttamaan oman kurssin: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi
Kokoa oma porukka ja tulkaa yhdessä!

KOULUTUKSEMME

BARISTA WORKSHOP

BARISTA WORKSHOP on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Saat kokeilla espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa, kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan erinomaisten espressojuomien valmistukseen kotioloissa!

Koulutuksen kesto: 3 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 80.00 € (sis. ALV 24%)

march 2020

19mar16:0019:00Sold Out!Event CancelledBARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

25mar16:0019:00Sold Out!Event CancelledBARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

april 2020

09apr16:0019:00Sold Out!Event CancelledBARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

may 2020

07may16:0019:00Sold Out!BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

june 2020

04jun16:0019:00Sold Out!BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

LATTE ARTIST

LATTE ARTIST -koulutuksessa keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuvioihin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia – voit rauhassa keskittyä maidonvaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan.

Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 65.00 € (sis. ALV 24%)

march 2020

26mar17:0019:00Event OverEvent CancelledLATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

april 2020

16apr17:0019:00Event CancelledLATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

may 2020

21may17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

MANUAALISET SUODATINMENETELMÄT

MANUAALISET SUODATINMENETELMÄT -kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, V60, chemex sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla pääset myös maistamaan kuinka valmistustapa vaikuttaa itse kahvin makuun samalla kun näytämme sinulle oikeanlaisen tekniikan kunkin laitteen käyttöön.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

april 2020

01apr17:0019:00Sold Out!Event CancelledMANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

02apr17:0019:00Event CancelledMANUAALISET SUODATINMENETELMÄTSukellus suodatinkahvin maailmaan

CUPPING

CUPPING – kurssilla on pääosassa kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.

Koulutuksen kesto: 1 tunti
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 30.00 € (sis. ALV 24%)

No Events on The List at This Time

CROP TO CUP

CROP TO CUP -cupping on syvällisempi ja pidempi cupping ja loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

No Events on The List at This Time

KAHVI TASTING

Kahvi tasting on loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksen kesto: 1.5 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 45.00 € (sis. ALV 24%)

march 2020

11mar17:0018:30Event OverEvent CancelledKAHVI TASTING IN ENGLISHKahvin matka pavusta kuppiin

13mar17:0018:30Event OverEvent CancelledKAHVI TASTINGKahvin matka pavusta kuppiin

Lisätietoja koulutuksistamme koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X