HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Tule sukeltamaan syvemmälle laadukkaan, käsin valmistetun kahvin maailmaan! Tarjoamme osaamisemme käyttöösi niin espresson kuin eri suodatinmenetelmienkin valmistamiseksi kotona. Pääset maistelemaan eri kahvien välisiä makuvivahteita ja tutustumaan samalla kahvin matkaan tilalta kuppiin.

Oletpa sitten kahvimaailman untuvikko tai vakiintunut kofeiiniaddikti, löydät varmasti Sinulle parhaiten sopivat kurssit valikoimastamme. Nämä kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Ammattilaisten kurssitarjontaan voit tutustua HoReCa-kurssisivulla.

Kouluttajina toimivat Jonna Korhonen, Kaisa Kokkonen ja Kyle Magyar. Lisätietoja koulutuksistamme: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

Järjestämme kursseja myös pienille ryhmille. Kouluttajamme auttavat toteuttamaan oman kurssin: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi 
Kokoa oma porukka ja tulkaa yhdessä!

Courses in english available now!

KOULUTUKSEMME

BARISTA WORKSHOP

BARISTA WORKSHOP on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Saat kokeilla espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa, kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan erinomaisten espressojuomien valmistukseen kotioloissa!

Koulutuksen kesto: 2,5 tunti
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

december 2018

12dec16:0018:30Sold Out!BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

18dec16:0018:30Sold Out!BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

january 2019

23jan16:3019:00BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

february 2019

13feb16:3019:00BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

march 2019

07mar16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

april 2019

11apr16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

may 2019

09may16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

LATTE ARTIST

LATTE ARTIST -koulutuksessa keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuvioihin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia – voit rauhassa keskittyä maidonvaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan.

Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

december 2018

11dec17:0019:00Event OverLATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

january 2019

22jan17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

february 2019

12feb17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

march 2019

13mar17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

april 2019

17apr17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

may 2019

15may17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

MANUAL BREWING

MANUAL BREWING -kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, V60, chemex, pressopannu sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla pääset myös maistamaan kuinka valmistustapa vaikuttaa itse kahvin makuun samalla kun näytämme sinulle oikeanlaisen tekniikan kunkin laitteen käyttöön.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

december 2018

10dec17:0019:00Event OverMANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

january 2019

21jan17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

february 2019

08feb17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

march 2019

05mar17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

april 2019

09apr17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

may 2019

07may17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

CUPPING

CUPPING – kurssilla on pääosassa kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.

Koulutuksen kesto: 1 tunti
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 30.00 € (sis. ALV 24%)

january 2019

25jan17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

25jan17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

february 2019

14feb17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

march 2019

06mar17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

april 2019

08apr17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

10apr17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

CROP TO CUP

CROP TO CUP -cupping on syvällisempi ja pidempi cupping ja loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Minimi osallistujamäärä: 2 hlö
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

december 2018

15dec16:0018:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

january 2019

24jan17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

february 2019

07feb17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

march 2019

14mar17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

april 2019

18apr17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

may 2019

16may17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

Lisätietoja koulutuksistamme koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X