HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Tule sukeltamaan syvemmälle laadukkaan, käsin valmistetun kahvin maailmaan! Tarjoamme osaamisemme käyttöösi niin espresson kuin eri suodatinmenetelmienkin valmistamiseksi kotona. Pääset maistelemaan eri kahvien välisiä makuvivahteita ja tutustumaan samalla kahvin matkaan tilalta kuppiin.

Oletpa sitten kahvimaailman untuvikko tai vakiintunut kofeiiniaddikti, löydät varmasti Sinulle parhaiten sopivat kurssit valikoimastamme. Nämä kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Ammattilaisten kurssitarjontaan voit tutustua HoReCa-kurssisivulla.

Kouluttajina toimivat Antti Luukkonen, Sandra Halme ja Kyle Magyar. Lisätietoja koulutuksistamme: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

Courses in english available now!

KOULUTUKSEMME

BARISTA WORKSHOP

BARISTA WORKSHOP on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Saat kokeilla espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa, kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan erinomaisten espressojuomien valmistukseen kotioloissa!

Koulutuksen kesto: 2,5 tunti
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

february 2018

12feb16:0018:30Sold Out!BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

march 2018

05mar16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

12mar16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

april 2018

09apr16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

16apr16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

may 2018

07may16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

28may16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

june 2018

04jun16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

LATTE ARTIST

LATTE ARTIST -koulutuksessa keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuvioihin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia – voit rauhassa keskittyä maidonvaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan.

Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

february 2018

14feb17:0019:00Event OverLATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

march 2018

07mar17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

14mar17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

april 2018

11apr17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

18apr17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

may 2018

09may17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

30may17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

june 2018

06jun17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

MANUAL BREWING

MANUAL BREWING -kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, V60, chemex, pressopannu sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla pääset myös maistamaan kuinka valmistustapa vaikuttaa itse kahvin makuun samalla kun näytämme sinulle oikeanlaisen tekniikan kunkin laitteen käyttöön.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

february 2018

13feb17:0019:00Event OverMANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

march 2018

06mar17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

13mar17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

april 2018

10apr17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

may 2018

08may17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

29may17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

june 2018

05jun17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

CUPPING

CUPPING – kurssilla on pääosassa kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.

Koulutuksen kesto: 1 tunti
Koulutuksen hinta: 30.00 € (sis. ALV 24%)

february 2018

15feb17:0018:00Event OverCUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

march 2018

08mar17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

15mar17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

april 2018

12apr17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

19apr17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

may 2018

10may17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

31may17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

june 2018

07jun17:0018:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

CROP TO CUP

CROP TO CUP -cupping on syvällisempi ja pidempi cupping ja loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

february 2018

27feb17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

march 2018

27mar17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

april 2018

17apr17:0019:00CROP TO CUP IN ENGLISHCoffee's journey from crop to cup

24apr17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

may 2018

22may17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

june 2018

19jun17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

Lisätietoja koulutuksistamme koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X