HELSINKI SCHOOL OF COFFEE

Tule sukeltamaan syvemmälle laadukkaan, käsin valmistetun kahvin maailmaan! Tarjoamme osaamisemme käyttöösi niin espresson kuin eri suodatinmenetelmienkin valmistamiseksi kotona. Pääset maistelemaan eri kahvien välisiä makuvivahteita ja tutustumaan samalla kahvin matkaan tilalta kuppiin.

Oletpa sitten kahvimaailman untuvikko tai vakiintunut kofeiiniaddikti, löydät varmasti Sinulle parhaiten sopivat kurssit valikoimastamme. Nämä kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Ammattilaisten kurssitarjontaan voit tutustua HoReCa-kurssisivulla.

Kouluttajina toimivat Jonna Korhonen, Kaisa Kokkonen ja Kyle Magyar. Lisätietoja koulutuksistamme: koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

Courses in english available now!

KOULUTUKSEMME

BARISTA WORKSHOP

BARISTA WORKSHOP on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Saat kokeilla espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa, kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan erinomaisten espressojuomien valmistukseen kotioloissa!

Koulutuksen kesto: 2,5 tunti
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

july 2018

25jul16:0018:30Sold Out!BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

august 2018

22aug16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

27aug16:0018:30BARISTA WORKSHOP IN ENGLISHBasic training for making espresso based drinks

september 2018

19sep16:0018:30BARISTA WORKSHOPEspressopohjaisten juomien kattava peruskurssi

LATTE ARTIST

LATTE ARTIST -koulutuksessa keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuvioihin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia – voit rauhassa keskittyä maidonvaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan.

Koulutuksen kesto: noin 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

august 2018

21aug17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

28aug17:0019:00LATTE ARTIST IN ENGLISHThorough training for making latte art patterns as professional baristas

september 2018

18sep17:0019:00LATTE ARTISTOhjeet ja vinkit maitokuvioiden tekoon

MANUAL BREWING

MANUAL BREWING -kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, V60, chemex, pressopannu sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla pääset myös maistamaan kuinka valmistustapa vaikuttaa itse kahvin makuun samalla kun näytämme sinulle oikeanlaisen tekniikan kunkin laitteen käyttöön.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

august 2018

14aug17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

29aug17:0019:00MANUAL BREWING IN ENGLISHDeep dive into the secrets of coffee brewing

september 2018

17sep17:0019:00MANUAL BREWINGSukellus suodatinkahvin maailmaan

CUPPING

CUPPING – kurssilla on pääosassa kahvin aromimaailma. Perehdymme kahvinmaistelu- eli cupping- metodiin sekä makujen tunnistamiseen ja kuvailemiseen. Maistamme yhteensä kahdeksaa eri kahvia vaaleasta paahdosta tummaan ja keskustelemme kahvien aromeista. Cupping on kevyt, miellyttävä kurkistus laatukahvin maailmaan. Pääasia on nautinnollinen kahvin maistelutuokio, vaikkapa yhdessä ystävien kanssa.

Koulutuksen kesto: 1 tunti
Koulutuksen hinta: 30.00 € (sis. ALV 24%)

july 2018

12jul17:0018:00Event OverCUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

august 2018

24aug16:0017:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

31aug17:0018:00CUPPING IN ENGLISHA quick peak into the world of quality coffee

september 2018

21sep16:0017:00CUPPINGKurkistus laatukahvin maailmaan

CROP TO CUP

CROP TO CUP -cupping on syvällisempi ja pidempi cupping ja loistokurssi kahvin tosiystävälle. Perehdytämme sinut kahvin matkaan “pavusta kuppiin” ja kerromme pavun eri tuotantovaiheiden vaikutuksesta kahvin makuun. Pääset perehtymään kahvin valmistusprosessiin pienpaahtimossa ja tutustumaan tarkemmin kahvin alkuperään, viljelyyn ja prosessointiin. Teorian ohessa myös maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella.

Koulutuksen kesto: 2 tuntia
Koulutuksen hinta: 60.00 € (sis. ALV 24%)

july 2018

19jul17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

august 2018

23aug17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

30aug17:0019:00CROP TO CUP IN ENGLISHCoffee's journey from crop to cup

september 2018

20sep17:0019:00CROP TO CUPKahvin matka pavusta kuppiin

Lisätietoja koulutuksistamme koulutus@helsinkischoolofcoffee.fi

X